Actualitatea religioasă — 13 iunie 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, Grupul de inițiativă pentru tineret „Pur și simplu tânăr” din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Sebeș, a organizat sâmbătă, 10.07.2017 sub egida „Tabără de o zi la Balomir” o serie de activități socio-educative pe tema Prietenii bune, prietenii ne-bune, întâlnire la care au participat peste 100 de tineri din parohiile Balomir, Petrești II, Săliștea, Ungurei, Vinerea II, Vințu de Jos I, Vințu de Jos II precum și de la mai multe parohii din orașul Sebeș.

Ziua a debutat cu rostirea unei rugăciuni și intonarea imnului național. A urmat un atelier de discuții libere și jocuri sportive menite sa clarifice în mintea și sufletul participanților cadrele de desfășurare în care o prietenie poate fi numită bună sau poate fi numită ne-bună, iar în încheiere participanții au fost răsplătiți cu premii simbolice.

Evenimentul a fost coordonat de preotul Nicolae Dan, paroh la Parohia Ortodoxă Balomir asistat de credincioși ai parohiei, dar și de preoții localităților mai sus menționate.

 

A consemnat: pr. Mihai Cordea

 

 

158 total views, 1 views today

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Share

Autorul articolului

Redactia Radio Reintregirea

Un post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care şi-a început emisia în ziua de 25 decembrie 2001. Ascută live de aici.