Știri externe — 07 martie 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Ortodox Român a celor două Americi, AROLA (Asociația Auxiliară a Femeilor Ortodoxe Române din America) organizează, în luna martie a.c., o serie de tabere duhovnicești pentru femeile creștine din parohiile mitropoliei.

Prezentările și conferințele din cadrul taberelor vor ilustra tematica Anului omagial al iconarilor și pictorilor bisericești și a Anului comemorativ al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română, informează Alexandru Popovici din partea Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi.

Avem speranța că, prin abordarea celor două teme ale anului 2017, creștinele din parohiile Mitropoliei noastre vor dobândi o înțelegere mai profundă a valorii jertfei în Biserică și a bogăției de înțelesuri ale icoanei ca și fereastră către lumea transfigurată a Împărăției Cerurilor a declarat Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nicolae.

Mai multe informații despre activitățile AROLA sunt disponibile pe pagina web a asociației www.arola.us

210 total views, 2 views today

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Share

Autorul articolului

Redactia Radio Reintregirea

Un post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care şi-a început emisia în ziua de 25 decembrie 2001. Ascută live de aici.