Actualitatea religioasă — 03 aprilie 2017

Duminică, 2 aprilie, la sfârșitul Sfintei Liturghii, grupul vocal „Logos” a  susținut un concert religios la biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfântul Mucenic Emilian Mărturisitorul” din Alba Iulia. Repertoriul ales de către grupul vocal a fost alcătuit din lucrări muzicale specifice perioadei liturgice în care ne aflăm.

Prestația grupului albaiulian a fost apreciată pozitiv de către credincioșii prezenți la biserică și a contribuit la intensificarea trăirii religioase.

Grupul vocal „Logos” a fost înființat în primăvara anului 2016, din inițiativa profesorului Florin Păcurar. Din formația corală fac parte, în majoritate, profesori de muzică. Ceea ce îi unește pe membrii acestui cor este dragostea pentru arta sonoră și pentru frumos. Formația abordează un repertoriu divers, cuprinzând atât lucrări religioase, cât și laice.

253 total views, 1 views today

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Share

Autorul articolului

Redactia Radio Reintregirea

Un post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care şi-a început emisia în ziua de 25 decembrie 2001. Ascută live de aici.