Actualitatea religioasă — 12 mai 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Grupul de inițiativă pentru misiune și Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Târnăveni în colaborare cu Liceul Teoretic „Andrei Bârseanu” și Colegiul Tehnic a organizat în data de 11 mai, „Întâlnirea municipală a tinerilor” cu tema „Iubirea la Români”

Evenimentul, ajuns la ediția a VI-a, l-a avut ca invitat pe domnul Magdan Leon și a fost conceput ca un atelier interactiv, foarte dinamic și atrăgător, cu elemente de teatru-forum, tinerii fiind invitați pe scenă, participând în mod direct la realizarea spectacolului.

Întâlnirea din acest an a fost  creată ca un prilej de culturalizare de cea mai bună calitate și, în același timp, de relaxare și bucurie specific românească. Informațiile transmise prin intermediul spectacolului au fost fascinante, fiind prezentate într-un mod inedit și surprinzător, incitant și foarte atrăgător pentru tineri.

Cei prezenți au aflat date interesante din cultura românească, istorie, artă, și spiritualitate, informații care au născut în sufletele lor bucuria și mândria că ești român.

Spectacolul s-a încheiat cu un număr deosebit de teatru de umbre.

 

Pr.Protopop Sergiu Dumitru

132 total views, 1 views today

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Share

Autorul articolului

Redactia Radio Reintregirea

Un post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care şi-a început emisia în ziua de 25 decembrie 2001. Ascută live de aici.