Actualitatea religioasă — 11 mai 2017

Joi 11.05.2017, la inițiativa Pr. Protopop Olimpiu Zăhan, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Irineu Arhiepiscop al Alba Iuliei, Grupul de Inițiativă pentru Tineret al Protopopiatului Tîrgu Mureș a organizat întâlnirea tinerilor liceeni din municipiu la Colegiul Unirea din Tîrgu Mureș, cu tema  Sexualitatea între iubire și păcat, conferință susținută de Dr. Mihaela Horga și Dr. Lucian Horga,  mediată de Pr. Iuliu Florea, profesor de religie.

Manifestarea este parte a programului de conferințe desfășurate în anul acesta pentru tinerii liceeni tîrgumureșeni. Această manifestare vine în întâmpinarea problemelor și nevoilor tinerilor, având ca principal obiectiv păstrarea și redescoperirea principiilor autentice ale credinței creștine, de a duce o viață conformă cu aceste principii. Sperăm că impactul în rândul tinerilor va fi pozitiv, pe măsura așteptărilor organizatorilor.

197 total views, 2 views today

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Share

Autorul articolului

Redactia Radio Reintregirea

Un post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care şi-a început emisia în ziua de 25 decembrie 2001. Ascută live de aici.