Actualitatea religioasă — 17 iunie 2017

 

Cu binecuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, în cadrul activităților cu tinerii din Protopopiatul Alba Iulia, sâmbătă 17 iunie, a avut loc prima ediție a Marșului cu biciclete, eveniment organizat de către Grupul de inițiativă pentru tineret din cadrul protopopiatului.

Activitatea, care a strâns laolaltă mai mulți tineri iubitori de mișcare și natură, temerari și voluntari, a debutat la ora 9:00 cu întâlnirea într-o parcare din zona Stadionului municipal, apoi, echipați cu biciclete și cele necesare, însoțiți de către Părintele Cătălin Todea, coordonatorul activităților pentru tineret, participanții au pornit la drum spre localitatea Ampoița, urmând ca pe lângă sport și mișcare, să exploreze împrejurimile și Cheile de la Lunca Ampoiței, renumite pentru pitorescul și ineditul lor.

Discuțiile deschise, voia bună, peisajul mirific sau popasul la o pensiune din zonă au fost punctele de atracție ale acestei întâlniri, provocată de către membri grupului de inițiativă al protopopiatului, în cadrul activităților sectorului pentru tineret din cadrul Arhiepiscopiei Alba Iulia, bucurându-se de asemenea și de sprijinul special al Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

Manifestarea face parte din calendarul de activități cu tinerii pe anul 2017, din cadrul Protopopiatului ortodox Alba Iulia și are ca scop ieșirea din rutina tehnologizării, redescoperirea frumuseții naturii, întoarcerea la bucuria comuniunii sau promovarea mișcării pentru sănătate.

230 total views, 6 views today

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Share

Autorul articolului

Redactia Radio Reintregirea

Un post de radio aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care şi-a început emisia în ziua de 25 decembrie 2001. Ascută live de aici.