ACUM
   Sâmbătă, 23 martie 2019   2°C in Alba Iulia
Friendship Challenge la Alba Iulia
Actualitatea eparhială
Redacția Radio

Friendship Challenge la Alba Iulia

15 May 2018
19:07
    Grupul de inițiativă al protopopiatului Alba Iulia, în parteneriat cu Arhiepiscopia Alba Iuliei, cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, organizează cea mai provocatoare experiență pentru tinerii albaiulieni, vineri, 18 mai a.c., începând cu ora 17.00.
    Evenimentul Friendship Challenge (F.C.) aflat la a doua ediție, presupune o rezolvare de provocări a cărei singură limită este creativitatea participanților. O competiție pe echipe prin tot orașul menită să scoată tinerii din casă și să-i provoce la realitate.
    În cadrul competiţiei, tinerii participanţi vor putea interacţiona cu obiectivele istorice ale oraşului, precum şi cu locuitorii şi trecătorii, care vor fi indirect incluşi în eveniment prin provocările diverse pe care le vor avea de îndeplinit participanţii.
    Aducerea unui bon de combustibil de 1 ron, hrănirea unui nevoiaş sau o poză făcută într-o maşină de poliţie sunt doar câteva din provocările primei ediţii care au stârnit entuziasm şi curiozitate în rândul participanţilor.     Cu siguranţă nu va fi uşor să întrecem succesul competiţiei de anul trecut, însă prin eforturile voluntarilor am reuşit să creăm în aceeaşi competiţie, o experinţă nouă, cu provocări  mai intense şi mai antrenante.


Slevaș Teofil Mihail –coordonator voluntari GIPAI