ACUM
   Duminică, 05 iulie 2020   26°C in Alba Iulia
Actualitatea eparhială
Redacția Radio

Activităţi cu tinerii în parohia Târnăveni II

11 Oct 2018
23:24

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, parohia ortodoxă Târnăveni II, reprezentată de părintele Ioan Alin Iernuţan, organizează, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din municipiu, în fiecare zi de miercuri, începând cu data de 10 octombrie a.c., diferite activităţi cu tinerii. 

Îndemnați fiind de porunca Mântuitorului Hristos: „Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este Împărăţia lui Dumnezeuˮ (Mc. 10, 14), în cadrul parohiei sunt derulate numeroase activități, după cum urmează: pictură pe sticlă, atelier hand-made sau ansamblu coral, precum și meditaţii gratuite la Limba şi Literatura Română, Matematică sau Limba Engleză.

La aceste activități participă aproximativ 90 de copii de diferite vârste, fiind implicate, de asemenea, numeroase cadre didactice, dintre care amintim pe doamna director Mihaela Istrate. Activităţile se desfăşoară la „Centrul Victoriaˮ din Târnăveni, prin bunăvoinţa domnului Nicolae Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

Pr. Ioan Alin Iernuțan