ACUM
   Sâmbătă, 29 februarie 2020   7°C in Alba Iulia
Întâlnire în cadrul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia
Actualitatea eparhială
Redacția Radio

Întâlnire în cadrul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia

11 Feb 2015
12:25
Luni, 09 februarie 2015, a avut loc la sediul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia întrunirea Comitetului de Inițiativă pentru Tineret la nivelul Protopopiatului, întrunire condusă de Părintele Consilier Păunel Juchi, în prezența Părintelui Protopop Teofil Slevaș.

Ca de fiecare dată, membrii Comisiei, din care fac parte preoți, profesori de religie, voluntari cu experiență în lucrul cu tinerii, au întocmit activitățile pentru următoarea perioadă de lucru. Astfel, s-a fixat data Întâlnirii tinerilor liceeni din liceele de pe raza Municipiului Alba Iulia, în 21.03.2015, ora 10.00, unde peste 150 de elevi de liceu vor participa la ateliere de lucru pregătite la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia, sub îndrumarea profesorilor de religie și a animatorilor voluntari.

Tot în această întrunire s-a hotărât și organizarea unor întâlniri lunare a tinerilor la nivel de parohii în Seri de rugăciune. Ca loc de întâlnire s-au ales bisericile parohiale din Municipiul Alba Iulia, începând cu biserica parohială „Sfântul Mina” din parohia Alba Iulia – Cetate II, în data de 07 martie 2015, ora 17.00. Următoarea întâlnire va avea loc în data de 28 martie 2015 în biserica parohială din parohia Alba Iulia – Tolstoi.

Comitetul de Inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia își dorește o participare cât mai mare a numărului tinerilor de liceu la aceste evenimente, unde tinerii pot afla despre bucuria și beneficiul unei vieți curate, trăită în morala creștină.

Pr. Genu Pop