ACUM
   Marţi, 11 august 2020   26°C in Alba Iulia
Dan Puric, in direct marti seara, pe Reintregirea.ro
Actualitatea religioasă
Redacția Radio

Dan Puric, in direct marti seara, pe Reintregirea.ro

18 Nov 2017
15:22
Foto: Dan Puric(foto: By Razvan Socol (Own work) [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons)

In ziua de marti, 21 noiembrie 2017, in programul TV aflat pe paginile retelei www.reintregirea.ro [http://www.reintregirea.rom] , va putea fi urmarita in direct o conferinta sustinuta de actorul si regizorul ortodox Dan Puric.

Conferinta sustinuta de Dan Puric va avea ca tema marturisirea crestin-ortodoxa a inaintasilor nostriConform organizatorilor, titlul conferintei sustinute de Dan Puric este: "Despre martiri şi vocaţia martirică a poporului român!".

Transmiterea si difuzarea in direct online a conferintei sustinute de maestrul Dan Puric in data de 21 noiembrie 2017, se inscrie in "Anul comemorativ Justinian Patriarhul și al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului", proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru tot cuprinsul Patriarhiei Române.Conferinta sustinuta de actorul si regizorul Dan Puric va avea loc in Bucuresti, in parohia Serban Voda, al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu.

Biroul mass-media al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, prin Pr. Arhid. Marius Soponaru, si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe se vor preocupa ca evenimentul "Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!", sa poata fi urmarit in playerul TV aflat pe paginile web oficiale ale Arhiepiscopiei de Alba Iulia: www.reintregirea.ro [http://www.reintregirea.ro] , in paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din cadrul eparhiei, cat si in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe ( www.lacasuriortodoxe.ro [http://www.lacasuriortodoxe.ro] si www.lonews.ro [http://www.lonews.ro] ).

Transmisiunea in direct a conferintei "Dan Puric: Despre martiri si vocatia martirica a poporului Roman!", va putea fi urmarita marti, 21 noiembrie 2017, la Sarbatoarea Intrarii in biserica a Maicii Domnului, seara, incepand cu ora 18:00.

Organizatorii acestui eveniment - Biserica "Serban Voda" din Bucuresti, pastorita de Pr. paroh Dinu Pompiliu, si Dr. teolog Stelian Gombos - impreuna cu partenerii media oficiali: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si reprezentantii media ai Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, pastorita de PS Parinte Episcop Vincentiu [https://lonews.ro/ps-vincentiu-episcopul-sloboziei-si-calarasilor] ( www.sf-esc.ro [http://www.sf-esc.ro] [http://www.sf-esc.ro] ) , alaturi de Biroul mass-media al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, va invita sa participati si sa urmariti, cu deosebita bucurie, transmisiunea in direct amintita.