Acțiune umanitară desfășurată de protopopiatul Târgu-Mureș în colaborare cu Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale Târgu-Mureș

În săptămâna premergătoare Nașterii Domnului, rezidenții Azilului de Bătrâni din Târgu-Mureș au primit pachete alimentare, în cadrul unei acțiuni organizate de protopopiatul Târgu-Mureș în colaborare cu Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale Târgu-Mureș.

Conștientizând îndemnul Sfântului Apostol Pavel adresat Efesenilor: „Ci fiți buni între voi și milostivi...” (Efes. 4, 32), dar și versul colindului „și nu uita când ești voios, creștine, să fii bun!”, protopopiatul Târgu-Mureș în colaborare cu Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale Târgu-Mureș, în pragul sărbătorilor de iarnă, au adus un strop de lumină pe chipuri și o fărâmă de bucurie în sufletele celor aproximativ 75 de rezidenți ai Azilului de Bătrâni din Târgu-Mureș printr-o acțiune filantropică.

Cu acest prilej, au fost donate mai multe categorii de produse alimentare, actul de binefacere încadrându-se într-o colaborare a celor două instituții devenită deja tradiție în ultimii ani. Tot în această perioadă au fost ajutați cu pachete de Crăciun copiii care provin din parohiile misionare de pe raza protopopiatului. Biserica și Armata dintotdeauna au fost piloni de susținere ai poporului român sub toate aspectele.

Share