Adelina Fronea (psihoterapeut și life coach), prezentă în mijlocul tinerilor albaiulieni, în cadrul proiectului extracurricular „Tineri pentru Viață”

O nouă activitate a proiectului extracurricular „Tineri pentru Viață” s-a desfășurat pe data de 5 aprilie 2022, având-o ca invitată specială pe Adelina Fronea, psihoterapeut, life coach și public speaker.

Marți, 5 aprilie a.c., începând cu ora 17.00, s-a desfășurat o nouă activitate din cadrul proiectului „Tineri pentru Viață”, derulat de către Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în parteneriat cu Biroul pentru Viață al Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Asociația România pentru Viață, Asociația Studenți pentru Viață, ASCOR Alba Iulia și Asociația Iuvenis Alba Iulia. Cea de-a patra acțiune a avut loc în Aula „Sfântul Simion Ștefan” din incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Invitatul special al acestei întâlniri mult așteptate a fost Adelina Fronea, psihoterapeut, life coach și public speaker, care a oferit răspunsuri celor mai arzătoare întrebări pe care și le adresează tinerii cu privire la dragoste, relații intime și viața de cuplu. Întâlnirea a fost intitulată generic „Iubirea între autenticitate și mască” și a reunit numeroși studenți de la diferite facultăți din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Și de această dată, alături de tineri s-a aflat pr. lect. univ. dr. Oliviu Botoi, coordonatorul proiectului „Tineri pentru Viață”.

La finalul, psihoterapeutul Adelina Fronea a evidențiat câteva concluzii pe marginea întâlnirii: „Astăzi, am abordat diferite subiecte privitoare la viața de cuplu. Consider că astfel de întâlniri sunt binevenite, deoarece în cadrul acestora se cuvinte să le împărtășim tinerilor, în mod autentic, lucruri care ar putea să îi ghideze în viață, să le dea un reper. Tema noastră a fost una cât se poate de actuală și de prezentă pentru tineri. La final, studenții au adresat numeroase întrebări, ceea ce îmi confirmă faptul că ei chiar sunt autentic preocupați să identifice cu discernământ și în mod autentic o relație în care să fie iubiți și apreciați”.

Share