Animatorii ASCOR Alba Iulia – detectivii de zâmbete – Ediția a II-a

Miercuri, 1 iunie 2022, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, voluntarii Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români – filiala Alba Iulia au organizat un program de animație socio-educativă pentru copii. Activitatea s-a desfășurat începând cu ora 17.00, în proximitatea ansamblului Catedralei Reîntregirii din orașul Marii Uniri. Zeci de copii, însoțiți de părinții sau bunicii lor, s-au oprit de vorbă cu tinerii teologi, care le-au pregătit mai multe surprize.

Programul interactiv dedicat celor mici a cuprins diverse jocuri de animație, moderate de către animatorul socio-educativ Geanina Tomuța. De asemenea, din peisaj nu au lipsit personajele mult-îndrăgite, precum Zâna cea bună și clovnii jucăuși, Mario, Indian, Albă ca Zăpada, Elsa, Rapunzel, Aurora, care au adus multe zâmbete de bucurie pe fețele celor mici.

Prin implicarea voluntarilor ASCOR din Alba Iulia, ziua de 1 iunie le-a prilejuit momente de bucurie și zâmbet micuților care se aflau în Cetatea Unirii, împreună cu familiile lor.

 

Foto credit: Vasile Sârb

Share