„Începem a colinda” în parohia ortodoxă Luduş II

16 Decembrie 2016
Imaginea a fost ștearsă.Duminică, 18 Decembrie, la Biserica cu hramul „Sf. Apostoli Petru şi Pavel” a parohiei ortodoxe Luduş II, va avea loc un recital de colinde şi poezie religioasă, susţinut de elevii clasei a IV-a din cadrul Şcolii Gimnaziale „I. Vlăduţiu” din Luduş, coordonaţi de înv. Monica Nistor şi de către elevii de la Centrul de Zi pentru copii „Sf. Mina” din Luduş, coordonaţi de prof. Angela Sălcudean şi prof. Alina Florea.

Totodată, printre participanţii acestui moment artistic se va afla şi Moş Crăciun, care va împărţi daruri celor mici prezenţi la Sfânta Biserică, venind pregătit cu peste 200 de pachete cu dulciuri.

„Ca în fiecare an, Parohia noastră răsplăteşte pe cei mai mici dintre credincioşii săi prin darurile oferite chiar de către Moş Crăciun, care a venit special pentru ei. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că ne-a ajutat şi în acest an să realizăm această frumoasă activitate în cadrul Bisericii noastre, precum şi tuturor celor ce au contribuit la buna ei desfăşurare. ”, a precizat părintele paroh Lucian Voşloban, protopop de Luduş.

Dorin Grama
Share