Întâlnire a tinerilor liceeni din municipiul Alba Iulia

10 Mai 2014
Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, prin Protopopiatul Ortodox Alba Iulia organizează astăzi, întâlnirea tinerilor liceeni din municipiul Alba Iulia. Întâlnirea cu tema "Ai timp, profită!" se va desfăşura de la ora 10, la Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul".

La întâlnire vor participa elevi din 10 licee din municipiu. Manifestarea va debuta la ora 10 cu cuvântul introductiv susţinut de Părintele Teofil Slevaș, protopop de Alba Iulia, urmat de mesajul către tineri, adresat de Părintele Marius Slevaș, cu tema "Valoarea timpului la vârsta tinereţii".

Întâlnirea va continua pe ateliere în cadrul cărora se vor dezbate problemele cu care se confruntă tinerii în societatea actuală și un scurt program artistic.

În încheiere, Părintele inspector Păunel Juchi va rosti o cuvântare și le va transmite tinerilor și mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei.

Manifestarea este organizată cu susţinerea Primăriei municipiului Alba Iulia, Inspectoratului Şcolar Alba și a Colegiului Militar Liceal "Mihai Viteazul" din Alba Iulia.
Share