Conferințe duhovnicești în Postul Mare, la Alba Iulia

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia organizează, în perioada Postului Sfintelor Paști, o serie de conferințe deosebite.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia organizează, în perioada Postului Sfintelor Paști, o serie de conferințe deosebite. Prima întâlnire duhovnicească va avea loc joi, 21 martie 2019, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, avându-l ca invitat pe părintele Vasile Ioana din București, care va susține conferința intitulată „7 trepte spre fericire în cuplu”.
Al doilea eveniment din această serie va avea loc o săptămână mai târziu, în data de 28 martie, la Facultatea de Teologie Ortodoxă. În cadrul acestei întâlniri, părintele Gheorghe Colțea, protopop de Bran-Zărnești, le va vorbi celor prezenți despre „Rolul istoric și destinul neamului nostru la cumpăna dintre milenii”.
A treia conferință se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților, în 4 aprilie, și îl va avea ca invitat special pe părintele Damaschin Grigoriatul de la Mănăstirea Grigoriu din Sfântul Munte Athos. Subiectul întâlnirii va fi legat de „Mărturisirea dreptei credințe astăzi. De la misiunea în Africa vrăjitorilor la experiența duhovnicească athonită”.
Share