Părintele Nicolae Puiuleț a trecut la Domnul

4 Iulie 2019

Părintele Nicolae Puiuleț s-a născut la data de 5 septembrie 1949, în comuna Șaroș, județul Sibiu, fiind al doilea fiu al soților Rovin și Samfira. Între anii 1956-1967, a urmat cursurile Școlii Generale și ale Liceului din localitatea Câmpeni, urmând ca în anul 1967 să fie admis la Institutul Teologic de Grad Universitar din Sibiu, ale cărui studii le-a absolvit patru ani mai târziu. În anul 1971, s-a căsătorit cu tânăra Aurelia Boglea, iar Dumnezeu a binecuvântat căsătoria lor cu o fiică: Adela.

La data de 1 noiembrie 1971, părintele Nicolae Puiuleț a fost numit preot al parohiei Avram Iancu, protopopiatul Câmpeni. Activitatea preoțească a părintelui s-a identificat în totalitate cu localitatea natală a eroului Avram Iancu, păstorindu-i pe credincioșii de aici timp de 44 de ani până la pensionare. La data de 3 iulie 2019, părintele Nicolae Puiuleț s-a mutat la Domnul, umbra bolii grăbind trecerea sa din această viață.

Vineri, 5 iulie, trupul părintelui Nicolae Puiuleț va fi depus în biserica „Nașterea Domnului” din cartierul Recea al municipiului Alba Iulia. Slujba de înmormântare a vrednicului de pomenire părintele Nicolae va fi oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, sâmbătă, 6 iulie, începând cu ora 12.00, în biserica parohială din cartierul Recea.

Domnul să îl pomenească întru Împărăția Sa și sufletul său bun să fie așezat cu sfinții.


Share