,,Primăvara prichindeilor'' la Centrul de Zi „Sfânta Irina” din Blaj

20 Martie 2014
Prichindeii de la Centrul de Zi pentru copii antepreşcolari „Sfânta Irina” din Blaj au sărbătorit venirea primăverii printr-o serie de activităţi educative inedite. Sub genericul „Primăvara prichindeilor”, micuţii, ajutaţi de angajaţii centrului, au participat în această perioadă la mai multe activităţi de socializare şi la ateliere educative în cadrul cărora au învăţat să confecţioneze mărţişoare, felicitări şi diverse obiecte decorative.

Chiar dacă în luna martie vremea a fost uneori capricioasă, în cadrul centrului de zi de la Blaj a fost declarată „Primăvara prichindeilor”, iar fiecare zi a fost însorită şi plină de activităţi educative care au culminat cu serbări în care copii s-au întrecut în poezii şi cântecele.

Pentru implicarea lor în cadrul acestor activităţi copii au primit cadouri oferite cu generozitate de trei donatori din Germania şi România.

„Copiii au fost răsplătiţi primind cadouri din partea familiilor Binder şi Filker din Germania şi jucării sau jocuri din partea doamnei Olga Ciufudean. Le mulţumim celor care s-au alăturat demersului nostru şi susţin permanent activitatea noastră social - filantropică. Am primit în decursul timpului din partea acestor familii jucării şi jocuri, materiale didactice sau mobilier. Aceste donaţii sunt foarte importante pentru centrul nostru şi contribuie la buna desfăşurare a activităţilor” a spus părintele Vasile Seicean, coordonatorul Centrul de Zi pentru copii antepreşcolari „Sfânta Irina” din Blaj.

[gallery link="file" columns="1" ids="343,342,341"]
Share