ASCOR Alba Iulia, alături de persoanele vârstnice din comuna Râmeț

Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) – filiala Alba Iulia a organizat o nouă acțiune filantropică, destinată de această dată unui număr de 50 de familii din comuna Râmeț.

Sâmbătă, 10 decembrie 2022, Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) – filiala Alba Iulia a organizat o acțiune filantropică destinată unui număr de 50 de familii din comuna Râmeț. Cu acest prilej, membrii fiecărei familii au primit numeroase daruri constând în alimente și cărți de rugăciuni, dar și obiecte precum pelerine de ploaie sau lanterne, extrem de folositoare pentru traiul de zi cu zi. Toate acestea au fost achiziționate din donațiile primite de asociație în decursul anului curent.

În continuare, ascoriștii au colindat fiecare familie în parte, vestind cu multă bucurie Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos. Alături de tinerii voluntari, au fost implicați activ arhid. lect. univ. dr. Răzvan Brudiu, Eugen Bărăian, secretar eparhial, și părintele Claudiu Ursu, preot al parohiei Râmeț. Acțiunea umanitară de față a avut drept scop sprijinirea câtorva dintre persoanele vârstnice din comuna Râmeț și, totodată, împărtășirea pentru fiecare în parte din bucuria prilejuită de Praznicul Nașterii Domnului.

Foto credit: Daniel Andreika

Share