Caravana ASCOR, pentru prima dată în Arhiepiscopia Alba Iuliei

În data de 5 august 2022, în Arhiepiscopia Alba Iuliei s-a desfășurat prima etapă a unui proiect catehetic inițiat de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, intitulat Caravana ASCOR – „Tinerețea, timpul marilor alegeri”.

Primul popas al caravanei a fost în parohia „Sfântul Ioan Iacob” Teleac, protopopiatul Alba Iulia, parohia fiind păstorită de părintele Bogdan Avram. În cursul acestei zile, voluntarii ASCOR Alba Iulia au desfășurat cu copiii o serie de ateliere tematice, abordând subiecte de actualitate și teme biblice, accentuând importanța alegerilor din tinerețe, alegeri care influențează întreaga viață. De asemenea, în curtea bisericii s-au desfășurat și câteva jocuri interactive. În timpul întâlnirii, fiecare participant a primit un exemplar al Noului Testament cu Psalmii, iar la final și o diplomă pentru implicarea în acest minunat proiect.

Caravana ASCOR – „Tinerețea, timpul marilor alegeri” este un proiect catehetic desfășurat la nivel național, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani și se află la a doua ediție. Acest proiect se desfășoară pentru prima dată în Arhiepiscopia Alba Iuliei.

 

Cum poți să ne ajuți?

1. Direct în contul asociației ASCOR – filiala Alba Iulia:
RO49BTRLRONCRT0582858001

2. Luând legătura cu vicepreședintele asociației:
Alexandru Graur – 0757 675 436

 

Foto credit: Vasile Sârb

Share