Concert de colinde în parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin

Duminică, 17 decembrie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, a organizat un minunat recital de colinde. După Sfânta Liturghie, credincioșii prezenți au luat parte la un concert de colinde care le-a încântat sufletele.

La începutul concertului, le-am vorbit celor prezenți despre importanța slăvitului Praznic al Nașterii Domnului Iisus Hristos, după care am realizat o scurtă prezentare a celor trei tinere colindătoare. Cele trei soliste invitate, Ioana Romanți, Maria Suciu și Florina Oprea, au interpretat colinde tradiționale românești prin care au adus pacea Betleemului în peștera sufletelor celor care se pregătesc să-L întâmpine cu daruri duhovnicești pe cerescul Prunc Mântuitor.

La acest concert au luat parte numeroși credincioși din localitate și nu numai, precum și subprefectul județului Mureș, Vasile Oprea. La final, în semn de prețuire și apreciere, în calitate de gazdă, le-am oferit daruri interpretelor care au transmis cu multă însuflețire și emoție sfântă bucuria Nașterii Domnului.

Preot paroh Iustinian Dacian Oprea

Share