Conferință online susținută de către Părintele Hrisostom Rădășanu

Părintele Hrisostom Rădășanu a participat la conferința intitulată „Ispite, vijelii, necazuri și alte mărunțișuri...”, organizată de ASCOR Alba Iulia, în colaborare cu Doxologia și Radio Reîntregirea. În cadrul întâlnirii online, Părintele Arhimandrit le-a vorbit urmăritorilor despre importanța încrederii și a nădejdii noastre în Dumnezeu, oferind totodată răspunsuri tuturor întrebărilor adresate de către cei prezenți în mod virtual la conferință.

Joi, 17 decembrie 2020, începând cu ora 19:00, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – filiala Alba Iulia, în colaborare cu Doxologia și Radio Reîntregirea, a organizat conferința online intitulată „Ispite, vijelii, necazuri și alte mărunțișuri...”, susținută de către Părintele Arhimandrit Hrisostom Rădășanu de la Mănăstirea Sihăstria Putnei (Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților). Evenimentul a fost transmis în direct pe paginile oficiale de facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Doxologia, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube Doxologia.

În cadrul întâlnirii online moderate de către părintele diacon Răzvan Brudiu, titularul catedrei de Misiologie Ortodoxă din cadrul Faculății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, i s-au alăturat Părintelui Arhimandrit Hrisostom sute de credincioși din țară și din afara granițelor. Preacuvioșia sa, făcând referire titlul conferinței, le-a vorbit urmăritorilor despre importanța încrederii și a nădejdii noastre în Dumnezeu în aceste vremuri de încercare pentru întreaga omenire.

În a doua parte a evenimentului, Petru Mircea, președintele ASCOR Alba Iulia, a dat citire întrebărilor adresate de către urmăritori la secțiunea de comentarii de pe paginile de facebook și Youtube, Părintele Hrisostom oferind răspunsuri fiecăruia în parte. La final, părintele Oliviu Botoi, consilier cultural al Arhiepiscopiei Alba Iuliei, a transmis cuvântul de mulțumire al Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu adresat Părintelui Arhimandrit Hrisostom, exprimându-și bucuria prilejuită de prezența Preacuvioșiei sale alături de toți credincioșii prezenți în mod virtual la conferință.

 

Share