Conferință susținută de părintele prof. Nicolae Dura în mediul online

Părintele profesor Nicolae Dura a conferențiat în mediul online studenților de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, cu ocazia hramului instituției de învățământ. Evenimentul s-a desfășurat pe data de 30 ianuarie, începând cu ora 20.00, prelegerea fiind transmisă în direct pe Facebook și Youtube.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia a organizat duminică, 30 ianuarie 2022, cu ocazia hramului, conferința online intitulată „Sfinții Trei Ierarhi: lumini din cuvinte și din fapte pentru azi”, susținută de către părintele prof. dr. Nicolae Dura din Viena. Evenimentul a fost moderat de către părintele arhidiacon Răzvan Brudiu, titularul catedrei de Misiologie Ortodoxă din cadrul instituției de învățământ, și s-a desfășurat cu participarea părintelui profesor Mihai Himcinschi, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din orașul Marii Uniri.

Conferința s-a derulat începând cu ora 20.00, fiind transmisă în direct pe paginile oficiale de Facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Doxologia, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube „Doxologia”. În cadrul întâlnirii, părintelui Nicolae i s-au alăturat numeroși studenți teologi, dar și sute de credincioși din țară și nu numai, care au luat parte cu multă bucurie duhovnicească la acest eveniment cu totul deosebit. La final, părintele Răzvan Brudiu i-a adresat cuvenitele mulțumiri invitatului special al întâlnirii, părintele Nicolae Dura, precum și tuturor celor care au ales să ia parte la aceste eveniment desfășurat în mediul online cu prilejul prăznuirii Sfinților Trei Ierarhi.

Share