Dan Negru va conferenția la Târgu-Mureș

Vineri, 27 mai a.c., la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, se va desfășura conferința intitulată „Credință și recunoștință”, susținută de celebrul om de televiziune Dan Negru.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Departamentul de tineret și Biroul de cateheză, prin Structura de tineret pentru județul Mureș, și Protopopiatul Ortodox Târgu-Mureș organizează conferința intitulată Credință și recunoștință, susținută de celebrul om de televiziune, lider de audiență TV de peste 20 de ani, Dan Negru. Acesta este unul dintre cei mai longevivi și de succes prezentatori de emisiuni TV din România, cu carieră de peste 30 de ani, dar și un susținător asumat al valorilor culturale și creștin-ortodoxe.

Întâlnirea va fi una interactivă, în cadrul căreia publicul va avea ocazia de a adresa întrebări invitatului nostru special. Evenimentul va avea loc vineri, 27 mai 2022, începând cu ora 13:00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș (str. Nicolae Grigorescu, nr. 19). Intrarea va fi liberă.

Vă așteptăm cu drag!

 

Pr. Silviu Jimborean

Share