Ediția a IV-a a festivalului de colinde „Hristos Se naște, slăviți-L!”, în parohia Grebenișu de Câmpie, protopopiatul Luduș

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în data de 10 decembrie 2023, s-a desfășurat cea de a IV-a ediție a festivalului de colinde și obiceiuri tradiționale „Hristos Se naște, slăviți-L!”. Evenimentul a fost găzduit de biserica parohiei Grebenișu de Câmpie, protopopiatul Luduș, unde slujește părintele Ionel Adrian Suciu.

Festivalul a început la ora 12.00, după săvârșirea Sfintei Liturghii. Dreptslăvitorii creștini prezenți au fost încântați de glasurile familiei Teodor, Narcisa și Teodora Țogorean, Raluca Focșan Bogătean, Narcisa și Ana-Georgeta Balla, Mădălina Mureșan, Teodora Suciu, Rareș Măcinică, Florina Oprea, Monica Pîrlea, Bianca Pop, Liviu și Maria Dascăl, Sebastian Șerban, Mara Stuparu și Angel Avram, care s-a ocupat și de sonorizarea festivalului.

Evenimentul, moderat de jurnalistul Mihai Nașca, a fost întregit de vocile grupului de colindări „Mugurașii” din Grebeniș, coordonat de doamna Bianca Pop, fiică a parohiei, de cele ale Grupului vocal „Theotokos”, coordonat de doamna preoteasă Cristina Suciu, și de Corul „Te Deum Adoramus” al Protopopiatului Ortodox Luduș, dirijat de părintele Daniel Cămară.

Pr. Ionel Adrian Suciu

Share