Gala Voluntarului Emanoil, aflată la prima ediție

În data de 17 septembrie 2022, voluntarii Asociației Emanoil au avut parte de un eveniment cu totul special: prima ediție a Galei Voluntariatului Emanoil. Scopul acestui moment plin de eleganță și frumusețe a fost celebrarea tuturor clipelor frumoase petrecute în comuniune de-a lungul celor patru ani de „activitate Emanoil”.

Cu ocazia acestui eveniment au fost onorați cu aplauze și diplome de apreciere voluntarii și membrii Asociației Emanoil. Alături de voluntari, au primit recunoștința noastră sponsori și colaboratori apropiați, dintre care îi amintim pe domnul Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, părintele Teofil Slevaș, protopop al Alba Iuliei, părintele Nicolae Ignat, consilier social-misionar al Eparhiei Alba Iuliei, și părintele Oliviu Botoi, consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

Pentru noi, ca asociație, dar și ca împreună-„voluntari ai lui Hristos”, acest eveniment de mare emoție a avut o însemnătate aparte, întrucât ne oferă prilejul de a ne opri și a privi înapoi spre toate idealurile atinse până în prezent. Totodată, avem ocazia să punem bazele unui nou început prosper, respectiv a unui capitol care sperăm să fie cel puțin la fel de bogat în oportunități educaționale și formative.

Vorbind acum în numele tuturor celor prezenți, Gala Voluntariatului Emanoil și-a atins cu siguranță scopul, fapt datorat emoției trăite și a comuniunii unice pe care am creat-o în timp în această familie. Credem cu adevărat că Hristos a fost în mijlocul nostru, așa cum se întâmplă mereu când ne strângem cu toții spre a-I aduce slavă pentru toate binefacerile. Pe această cale, dorim să mulțumim din suflet tuturor celor ce ne-au fost alături în desfășurarea acestui eveniment.

 

Asociația Emanoil
Departamentul de promovare

Share