Jurnalistul Răzvan Bucuroiu – invitatul conferinței organizată de ASCOR Alba Iulia

ASCOR Alba Iulia, în colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxă, organizează conferința intitulată „Sfinți pe care i-am cunoscut: Constantin Galeriu, Dumitru Stăniloae, Cleopa Ilie și Petroniu Tănase”, susținută de jurnalistul Răzvan Bucuroiu.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie 2021, începând cu ora 19:00, cu prilejul prăznuirii Sfinților Trei Ierarhi, ocrotitorii învățământului teologic. Prelegerea va fi transmisă live pe paginile oficiale de facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Doxologia, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube Doxologia.

Invitatul special al primei conferințe online organizată de către ASCOR Alba Iulia în anul 2021 este jurnalistul, realizatorul TV și publicistul creștin Răzvan Bucuroiu, director fondator al Editurii Lumea Credinței, care are în portofoliu revistele Lumea Credinței, Lumea Monahilor sau Sfinții Ortodoxiei.

De-a lungul timpului, Răzvan Bucuroiu a fost redactor la România Liberă, Ziua, Azi, redactor șef al Editurilor Anastasia, România Creștină și Ponte, director de programe la PAX TV și, de asemenea, editorialist la Radio România Actualități, membru UCIN și UZPR, membru în Comisia de Etică și Arbitraj a Televiziunii Române. Totodată, Răzvan Bucuroiu este autor și coautor a numeroase volume cu teme religioase.

Share