Părintele Arhiepiscop Irineu, prezent în mijlocul elevilor Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Pe data de 30 martie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, s-a întâlnit cu elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din orașul Marii Uniri, prilej cu care le-a adresat o prelegere despre importanţa şi semnificaţiile perioadei Postului Mare.

Miercuri, 30 martie 2022, în cea de-a patra săptămână a Postului Sfintelor Paști, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. De la ora 14.00, în Sala de festivități a unității de învățământ preuniversitar, Întâistătătorul Eparhiei noastre s-a întâlnit cu elevii din cei patru ani de studiu, precum și cu cadrele militare și dascălii acestei prestigioase instituţii albaiuliene care în urmă cu doi ani de zile și-a serbat centenarul.

Cu acest prilej, Ierarhul nostru le-a adresat tinerilor o prelegere despre importanţa şi semnificaţiile perioadei Postului Mare, îndemnându-i pe elevii militari să aibă mereu încredere fiască în Dumnezeu, Dătătorul vieţii. La final, colonel Marcel Domșa a reliefat bucuria prilejuită de prezența Înaltpreasfințitului Părinte Irineu în mijlocul elevilor Colegiului Național Militar, subliniind semnificația deosebită a mesajului transmis de către Arhipăstorul nostru în acest sezon liturgic deosebit al Postului Păresimilor.

 

Foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Share