Părintele Efrem Vatopedinul a participat la telesinaxa organizată de ASCOR Alba Iulia

Părintele Arhimandrit Efrem Vatopedinul, Starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos, a participat la telesinaxa organizată de ASCOR Alba Iulia, eveniment la care au luat parte mulți credincioși din țară și străinătate. În cadrul întâlnirii online a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, care a adresat în deschiderea sesiunii un cuvânt de binecuvântare.

Luni, 23 noiembrie a.c., începând cu ora 19:30, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – filiala Alba Iulia, în colaborare cu Pemptousia, Doxologia, Radio Reîntregirea și Asociația „Sfântul Ierarh Sava Brancovici”, a organizat o telesinaxă în cadrul căreia a fost prezent Părintele Arhimandrit Efrem Vatopedinul, Starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos. Evenimentul s-a derulat pe platforma Zoom, fiind transmis în direct pe paginile oficiale de facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea, precum și pe contul oficial de Youtube.

În cadrul întâlnirii online a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, alăturându-se astfel miilor de credincioși din țară și din străinătate care au luat parte la eveniment. Înaltpreasfinția Sa a adresat în deschiderea sesiunii un cuvânt de binecuvântare, îndemnându-i pe toți să se bucure de povețele și îndrumările Părintelui Arhimandrit Efrem Vatopedinul. De asemenea, Starețul Mănăstirii Vatoped și-a exprimat bucuria deosebită prilejuită de prezența în cadrul sesiunii online a Părintelui Arhiepiscop Irineu, mulțumindu-i pentru frumosul cuvânt rostit în deschiderea evenimentului.

În continuare, după cuvântul duhovnicesc al Părintelui Efrem, timp de mai bine de o oră, a avut loc o sesiune de întrebări, în cadrul căreia Preacuvioșia Sa a oferit răspunsuri pentru fiecare întrebare în parte, precum și numeroase îndemnuri duhovnicești. La final, Arhipăstorul nostru i-a adresat Părintelui Efrem alese cuvinte de mulțumire pentru bogatele sfaturi și îndrumări spirituale pe care le-a oferit participanților în cadrul sesiunii, binecuvântându-i pe toți cei prezenți.

 

Share