Polițiștii din cadrul IPJ Mureș au vestit Nașterea Domnului la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul reședință de județ

Duminică, 17 decembrie 2023, în atmosfera sfântă din preajma Nașterii Domnului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au fost primiți cu multă căldură în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Târgu Mureș, unde au colindat cu evlavie și au urat tuturor creștinilor sărbători binecuvântate. Momentul a fost unul special, un semn de mulțumire și recunoștință pentru numeroasele activități umanitare înfăptuite de-a lungul timpului de polițiștii mureșeni în parteneriat cu reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei.

Reamintim că fără importanta implicare și organizare a Structurii de tineret pentru județul Mureș, din cadrul Departamentului de tineret și Biroului de Cateheză, coordonată de părintele inspector Silviu Jimborean, activitățile de distribuire de pachete și cadouri familiilor greu încercate din județ de-a lungul timpului sau oferirea unor momente memorabile celor mici de Ziua Internațională a Copilului nu ar fi fost posibile.

În speranța că buna colaborare va dăinui în continuare în folosul celor care au nevoie de ajutorul nostru, ne manifestăm aprecierea și bucuria de a avea alături un partener de nădejde pentru un drum presărat cu fapte bune. Inspectoratul de Poliție Județean Mureș urează tuturor sărbători fericite alături de cei dragi și multă lumină în suflete!

Purtător de cuvânt IPJ Mureș
Inspector de poliție Luca Alexandra

Share