Recital de colinde în parohia Petrilaca, protopopiatul Luduș

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, duminică, 17 decembrie 2023, biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Petrilaca, protopopiatul Luduș, a găzduit evenimentul „Acasă, la Petrilaca, se colindă!”. Comunitatea parohială de aici este păstorită de părintele Alin Nicolae Boncea.

Vestea Nașterii Mântuitorului Hristos a fost adusă cu bucurie și emoție de către copiii parohiei Petrilaca, aflați sub îndrumarea doamnei preotese Felicia Boncea. De asemenea, au mai colindat interpreții de muzică populară Ovidiu Nechita, Septimiu Pop, Monica Pîrlea, Alexandra Togănel, Carina Avram, Cristina Farcaș, precum și Corul „Te Deum Adoramus” al Protopopiatului Ortodox Român Luduș, dirijat de părintele Daniel Camară.

Prezentă și implicată în organizarea acestui eveniment a fost Asociația „Fotografi Hai-Hui”, membrii căreia s-au ocupat de darurile oferite copiilor prezenți la eveniment. La final, părintele Alin Nicolae Boncea a mulțumit tuturor celor prezenți la acest eveniment, exprimându-și dorința ca evenimentul „Acasă, la Petrilaca, se colindă!” să se transforme, în timp, într-o frumoasă tradiție a satului.

Share