Revederea absolvenților promoției 2011 a Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia

Cu prilejul revederii promoției 2011 a Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefen” din Alba Iulia, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba de Te-Deum la Catedrala Reîntregirii.

Marți, 9 iunie 2021, în cea de-a șasea săptămână după Paști, absolvenții promoției 2011 a Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia s-au reîntâlnit cu prilejul împlinirii a 10 ani de la încheierea cursurilor liceale. Începând cu ora 8.00, la Catedrala arhiepiscopală din vechea Cetate a Bălgradului, Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur a fost oficiată de către un numeros sobor de clerici, format din părinți profesori și absolvenți care au hirotoniți pe parcursul anilor.

Începând cu ora 10.00, la Catedrala Reîntregirii, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba de Te-Deum cu ocazia acestui eveniment festiv, iar la final le-a adresat celor prezenți un părintesc cuvânt de învățătură. În continuare, absolvenții promoției 2011 a Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia au revenit, în mod simbolic, în băncile unității de învățământ preuniversitar, prilej cu care a fost strigat catalogul.

Share