Revederea absolvenților promoției 2014 a Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia

Cu prilejul revederii promoției 2014 a Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba de Te-Deum la biserica „Sfântul Simion Ștefan” și „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” din incinta unității de învățământ.

Marți, 11 iunie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din din Alba Iulia, cu ocazia evenimentului festiv al revederii, la 10 ani de la încheierea cursurilor, a absolvenţilor promoţiei 2014. De la ora 11.00, în biserica „Sfântul Simion Ștefan” și „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” din incinta unității de învățământ, Arhipăstorul nostru a oficiat slujba de Te-Deum. În continuare, Întâistătătorul Eparhiei noastre a rostit un cuvânt de învățătură.

Anterior, de la ora 8.00, la biserica din incinta campusului teologic, un numeros sobor de clerici, format din părinți profesori și absolvenți care au fost hirotoniți pe parcursul anilor, a oficiat Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur. În a doua parte a zilei, membrii promoției 2014 a Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au revenit, în mod simbolic, în băncile unității de învățământ preuniversitar, depănând amintiri din timpul anilor de studiu.

Share