Slujba de binecuvântare a sediului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba

În data de 3 aprilie a.c., Părintele Arhiepiscop Irineu a săvârșit slujba de binecuvântare a sediului Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, în urma lucrărilor de reabilitare efectuate în perioada 2022-2024.

Miercuri, 3 aprilie 2024, zi în care este sărbătorită Ziua Jandarmeriei Române, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (I.J.J.) „Avram Iancu” Alba. Începând cu ora 12.00, Ierarhul nostru a oficiat slujba de binecuvântare a sediului structurii militare, în urma lucrărilor de reabilitare efectuate în perioada 2022-2024. La final, Chiriarhul Alba Iuliei a rostit un cuvânt în care a subliniat importanța misiunii desfășurate de jandarmi în societate.

Tot astăzi, cu ocazia împlinirii a 174 de la înființarea Jandarmeriei Române, a avut loc, în prezența Arhipăstorului nostru, ceremonia militară de avansare în grad a doi ofițeri și zece subofițeri, în semn de recunoștință pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul activității profesionale. La eveniment au participat Colonel Tudor-Gheorghe Pașca, Inspector șef al I.J.J. „Avram Iancu” Alba, membri ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) și reprezentanți ai autorităților județene și locale.

Foto: Jandarmeria Alba

Share