Slujba înmormântării părintelui Viorel Trifa, oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu

În data de 8 aprilie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a oficiat slujba înmormântării preotului Viorel Trifa, în orașul Câmpeni. Păstor al parohiei Câmpeni Deal în perioada 2006-2017, părintele Viorel Trifa a trecut la cele veșnice în cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie.

Luni, 8 aprilie 2024, în a patra săptămână din Postul Sfintelor Paști, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent în orașul Câmpeni. Începând cu ora 12.00, Ierarhul nostru a oficiat slujba înmormântării vrednicului de pomenire părinte Viorel Trifa, trecut la cele veșnice în cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie. În perioada 2006-2017, părintele Viorel a slujit în parohia Câmpeni Deal, protopopiatul Câmpeni.

La finalul slujbei, Arhipăstorul Alba Iuliei a rostit un vibrant cuvânt de învățătură, în prezența a numeroși clerici și credincioși. Apoi, trupul neînsuflețit al vrednicului slujitor a fost așezat la locul de veșnică odihnă, în vecinătatea bisericii parohiale. Părintele Viorel Trifa a fost hirotonit preot în anul 1973, pensionându-se în 2017. În cei 44 de ani de misiune preoțească, a păstorit în parohiile Geoagiu de Sus, Fărău, Câmpeni Vale și Câmpeni Deal.

Share