Tinerii din parohia Livezile au continuat parteneriatul „Școala din tinda bisericii” și în acest an, în Postul Sfintelor Paști

Luni, 22 aprilie a.c., elevii Școlii Gimnaziale din Livezile au fost prezenți la biserica „Sfântul Proroc Ilie Tezviteanul” din localitate. Începând cu ora 8.00, cei 25 de tineri au luat parte la Taina Sfintei Spovedanii, urmând ca de la ora 9.00 să participe la Dumnezeiasca Liturghie a Darurilor înainte-sfințite, oficiată de părintele paroh Răzvan Petru Țârău și părintele Mihai Coste, preot al parohiei Poiana Aiudului. În cadrul slujbei, elevii, însoțiți de către prof. Răzvan Fugaciu (disciplina Religie), au primit Preasfântul Trup și Sânge al Mântuitorului Iisus Hristos.

Acest moment de suflet s-a desfășurat în contextul parteneriatului educațional intitulat „Școala din tinda bisericii”, derulat pe parcursul ultimilor ani. Pe această cale, s-a urmărit sporirea și întărirea legăturilor existente între Parohia Ortodoxă Livezile, păstorită de către părintele Răzvan Petru Țârău, și Școala Gimnazială din Livezile, reprezentată de către prof. Maria Dumitra, directorul unității de învățământ.

Pr. paroh Răzvan Petru Țârău

Share