Tinerii târgumureșeni, invitați să ia parte, și în acest an, la Atelierul de confecționat mărțișoare, la biserica „Adormirea Maicii Domnului”

Arhiepiscopia Alba Iuliei, prin Departamentul de tineret și Biroul de cateheză – Structura de tineret pentru județul Mureș, invită mureșenii la un Atelier de confecționat mărțișoare, intitulat „Din suflet pentru viață”. Evenimentul va avea loc joi, 15 februarie 2024, de la ora 17.30, la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Târgu Mureș (cartierul Unirii). Manifestarea se înscrie în seria activităților dedicate Lunii pentru viață. Prin participarea la Atelier, tinerii își vor manifesta prețuirea pentru viață și pentru cele mai importante femei din viața noastră: mama, bunica, sora, prietena, vecina sau cadrele didactice.

Creațiile realizate vor face obiectul unui târg caritabil, iar fondurile rezultate vor fi direcționate spre susținerea școlarizării tinerilor aflați în sărăcie severă. De asemenea, acțiunea va reprezenta un imbold pentru susținerea activităților cu tinerii, organizate de Structura de tineret pentru județul Mureș a Departamentului de tineret și Biroului de cateheză din cadrul Eparhiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Activitatea este coordonată de părintele Silviu Jimborean, inspector de tineret pentru județul Mureș, și prof. Carmen Nicoară, responsabil implementare activități.

Share