Acțiune umanitară pentru sprijinirea nou-născuților și a persoanelor nevoiașe, desfășurată de Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia” – filiala Târgu-Mureș

Miercuri, 17 februarie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia” – filiala Târgu-Mureș a demarat o amplă acțiune de întrajutorare a pruncilor nou-născuți și a persoanelor nevoiașe.

Pe data de 17 februarie a.c., Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia” – filiala Târgu-Mureș, în colaborare cu „Grupul de mămici” din municipiu și preoții de caritate din spitalele târgumureșene, au desfășurat o campanie umanitară pentru sprijinirea nou-născuților. Pe această cale, au fost distribuite produse necesare pentru pruncii care urmează diferite tratamente în regim de internare și a căror mame nu beneficiază de posibilități materiale însemnate.

O altă activitate socială desfășurată în cursul aceleiași zile de Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia” – filiala Târgu-Mureș a fost sprijinirea a 17 familii numeroase din Târgu-Mureș cu venituri materiale reduse sau fără venituri, aflate în pragul sărăciei. Astfel, deși viața socială se află în continuare marcată în contextul pandemiei de COVID-19, această acțiune umanitară reprezintă un imbold de unitate și dragoste frățească pentru toți cei care vor să dăruiască pentru a dobândi.

Toate activitățile demarate de către Asociația „Filantropia Ortodoxă Alba Iulia” – filiala Târgu-Mureș se doresc a fi o invitație spre implicarea mai concretă în a răspunde, după modelul Samarineanului milostiv, la chemarea celor care se află în neputință și lipsuri. Totodată, acțiunile sociale își propun să unească inimi milostive care să contribuie implice la fel de activ în proiectele ce vor urma.

Share