Acțiunea umanitară „Poți fi și tu Moș Crăciun”, organizată de ASCOR Alba Iulia

Sâmbătă, 19 decembrie, ASCOR Alba Iulia a demarat campania umanitară intitulată „Poți fi și tu Moș Crăciun”, care a vizat ajutorarea a 100 de familii nevoiașe din Munții Apuseni. Pe această cale, au fost oferite daruri care au constat în alimente, dulciuri, cărți de rugăciuni și haine, bunuri oferite apoi tuturor membrilor acestor familii.

„Poți fi și tu Moș Crăciun” este numele campaniei umanitare sub care Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) – filiala Alba Iulia a organizat sâmbătă, 19 decembrie 2020, o acțiune filantropică pentru 100 de familii nevoiașe din Munții Apuseni (comuna Gârda de Sus). Cu acest prilej, au fost aduse daruri care au constat în alimente, dulciuri, cărți de rugăciuni și haine, bunuri oferite apoi tuturor membrilor acestor familii.

În continuare, ascoriștii au colindat fiecare familie în parte, vestind cu multă bucurie nașterea Mântuitorului Hristos. Alături de tinerii voluntari, au fost implicați activ în acțiunea de față preoții din comună, Ciprian Dobra și Ioan Ovidiu Bota, precum și asistentul social al Primăriei. Prin acțiunea de față, s-a urmărit sprijinirea câtorva dintre familiile aflate în nevoi și, totodată, împărtășirea pentru fiecare în parte din bucuria prilejuită de Praznicul Nașterii Domnului.  

 

Foto credit: Paul Alin Scrobotă

 

Share