Acțiunea umanitară „Un licăr de lumină” a fost continuată de membrii ASCOR Alba Iulia în Parohia Ortodoxă Întregalde I

În data de 19 ianuarie 2020, ASCOR Alba Iulia, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă „Sfântul Arhidiacon Ştefan” din Augsburg (Germania) și cu Parohia Ortodoxă Întregalde I (protopopiatul Alba Iulia) au organizat o acţiune social-filantropică menită să bucure sufletele peste 80 de persoane vârstnice de pe întreg cuprinsul localității.

Marți, 19 ianuarie a.c., Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) - filiala Alba Iulia, în colaborare cu Parohia Ortodoxă „Sfântul Arhidiacon Ştefan” din Augsburg (Germania) și cu Parohia Ortodoxă Întregalde I (protopopiatul Alba Iulia) – reprezentată de către părintele paroh Teodor Moga –, au organizat o acțiune social-filantropică cu scopul întrajutorării mai multor familii cu posibilități materiale reduse. Campania de față reprezintă continuarea acțiunii sociale intitulate „Un licăr de lumină”, demarată zilele trecute în municipiul Aiud.

În cadrul acțiunii din Parohia Ortodoxă Întregalde I s-au implicat în mod deosebit membrii ASCOR Alba Iulia, alături de care, pe întreaga durată a evenimentului, a fost prezentă doamna Victoria Moga, primarul comunei Întregalde. Pe această cale, au fost vizitate peste 80 de persoane în vârstă de pe cuprinsul localității, multe dintre locuințele acestora fiind situate în anumite zone greu accesibile. Astfel, ca urmare a grijii comunităţii parohiale din Augsburg (Germania), vârstnicii de aici au primit numeroase pachete alimentare, prin intermediul voluntarilor „ascoriști”.

 

Foto credit: Alin Scrobotă

 

Share