Apariția celui de-al treilea număr din anul 2020 al revistei „Altarul Reîntregirii”

De curând a apărut cel de-al treilea număr din anul 2020 al revistei „Altarul Reîntregirii” (apariția științifică a Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia). Volumul, al cărui editor este părintele conf. univ. dr. Dorin Opriș, cuprinde opt studii și articole, precum și patru recenzii.

Recent a apărut un nou număr al revistei „Altarul Reîntregirii” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia (nr. 3/2020), editor al volumului fiind părintele conf. univ. dr. Dorin Opriș. Dintre autorii studiilor din cuprinsul apariției îi amintim pe Larisa Cuznețov, Vasile Crețu, Monica Opriș, Ovidiu Panaite și Zinaida Micleușanu. De asemenea, volumul de față cuprinde și patru recenzii, acestea fiind redactate de către Călin-Ioan Dușe, Marius Țepelea, Dorin Opriș și Felix Bicăzan.

Numărul de faţă al revistei „Altarul Reîntregirii” (3/2020) grupează, sub genericul „Familie și educație în societatea postmodernă”, o serie de articole cu caracter puternic interdisciplinar, care includ cercetări prin care este analizată posibilitatea de intervenţie educativă a familiei. Cadre didactice şi tineri cercetători din diferite universităţi din România şi din Republica Moldova caută să identifice, din perspectiva teologiei, a psihologiei şi a ştiinţelor educaţiei, soluţii pentru susţinerea familiei în redescoperirea posibilităţilor sale de intervenţie educaţională.

Conținutul noului număr al revistei „Altarul Reîntregirii” poate fi consultat aici.

Share