Arhipăstorul Alba Iuliei a oficiat slujba Paraclisului Maicii Domnului și slujba de binecuvântare a capelei mortuare în parohia Laz, protopopiatul Sebeș

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba Paraclisului Maicii Domnului și slujba de binecuvântare a capelei mortuare în parohia Laz, protopopiatul Sebeș. La finalul slujbei, pentru osteneala și râvna de care a dat dovadă în activitatea pastorală și administrativă, părintele paroh Dragoș Șușman a fost hirotesit întru sachelar.

Luni, 9 august 2021, în ziua prăznuirii Sfântului Apostol Matia, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în parohia Laz, protopopiatul Sebeș. Începând cu ora 17.00, Ierarhul nostru a oficiat slujba Paraclisului Maicii Domnului, în prezența a numeroși credincioși, după care a săvârșit slujba de binecuvântare a capelei mortuare din localitate.

La final, în semn de apreciere pentru activitatea pastoral-misionară și administrativ-gospodărească, părintele Dragoș Șușman, preot al parohiei Laz începând cu anul 2019, a fost hirotesit întru sachelar. De asemenea, ostenitorii care au contribuit la ridicarea noului edificiu au primit din partea Întâistătătorului Eparhiei noastre Diplome de aleasă cinstire.

Share