Concurs organizat de Agenția de știri Basilica a Patriarhiei Române

15 Septembrie 2016
Agenția de știri Basilica organizează, în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi al Anului comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti, un concurs intitulat sugestiv Cuvântul lui Dumnezeu pentru tineri.

Competiția are drept motto cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos: „Cercetaţi Scripturile, că socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică. Şi acelea sunt care mărturisesc despre Mine” (Ioan 5, 39).

Perioada de desfășurare este 12 septembrie – 26 decembrie 2016 și se adresează tinerilor între 15 – 35 de ani inclusiv, din România și Republica Moldova.

În fiecare zi de luni pe site-ul www.basilica.ro [http://www.basilica.ro/] va fi adresată o întrebare cu privire la evenimente sau teme legate de viaţa Bisericii, care va fi publicată la secțiunea Concurs. Pentru a câștiga premiul trebuie să răspundeți corect prin introducerea unui comentariu la articolul care anunță concursul.

Premiul constă în oferirea unei Biblii cu fermoar, cea mai nouă ediție sinodală, și va fi acordat în urma unei trageri la sorți printr-un serviciu online dedicat.

Concursul va fi mediatizat și pe pagina oficială de facebook a Agenției de știri Basilica (facebook.com/basilica.ro).

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul agenției de știri Basilica.
Share