Workshop gratuit cu artiștii Corului Madrigal

6 Octombrie 2016
În perioada 4 - 5 noiembrie 2016, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”, în cadrul Programului Național Cantus Mundi, organizează la Alba Iulia, în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă, un workshop dedicat tuturor învățătorilor, profesorilor sau preoţilor interesaţi să înfiinţeze grupuri corale, sau să își dezvolte abilitățile dirijorale.

Sesiunea de workshop cuprinde noțiuni de tehnică dirijorală, repertoriu și psihopedagogie. Cursurile sunt susținute de dirijorii și artiștii lirici ai Corului Național de Cameră ”Madrigal-Marin Constantin”, sunt gratuite, durează 2 zile, prezența fiind obligatorie pe tot parcursul sesiunilor pentru cei înscrişi, iar la final se vor obţine atestate cu credite recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Cei interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la acest workshop până la data de 1 noiembrie 2016, completând formularul ce poate fi găsit la sediul postului de radio Reîntregirea din incinta complexului Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia.

Inițiat în anul 2011, de către dirijorul Ion Marin, pe baza voluntariatului membrilor Corului Madrigal, Programul Național Cantus Mundi a fost instituționalizat prin Hotărâre de Guvern, devenind astfel o Direcție a Corul Național de Cameră “Madrigal”, aflat în subordinea Ministerului Culturii.
Share