„Bucuria Darului” la Alba Iulia

8 Decembrie 2016
Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia au deosebita plăcere să vă invite joi, 8 decembrie 2016, ora 16,00, la evenimentul „Bucuria Darului” prin care sărbătorim „Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap”. Evenimentul a ajuns la cea de-a VII-a ediţie şi se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

Programul va cuprinde colinde în interpretarea Corului Centrului de servicii acordate în comunitate Sfântul Meletie – centru de zi pentru persoanele cu handicap din Alba Iulia, format din persoane cu deficienţe de auz şi vorbire şi persoane cu handicap, coordonat de către Pr. Petru Haşegan. În continuare, tinerii Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Alba ne vor încânta cu un moment coregrafic, iar soliştii vocali Ioan Damian – Asociaţia Nevăzătorilor din România Filiala Alba-Hunedoara şi Hebian Bianca – Centru de Recuperare Neuropsihică Galda, cu bucurie în suflet, vor interpreta câteva colinde. Ne vom bucura de prezenţa Corului Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia, dirijat de către Pr. Prof. Dr. Nicolae Topârcean, şi a Corului Sfânta Ecaterina din Alba Iulia, iar în încheierea spectacolului „Grupul Primavera”, coordonat de doamna profesoară Marinela Popa, va interpreta o serie de colinde.

Pe parcursul evenimentului, în holul Casei de Cultură a Studenţilor va avea loc expoziţia de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de persoanele cu dizabilităţi ale Centrului Sfântul Meletie.

Vă aşteptăm cu drag!

Cu aleasă consideraţie,

Pr. Nicolae Călin Ignat

Preşedintele Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia
Share