Festivalul de colinde „Bătând la Poarta Raiului” la Târgu Mureș

Imaginea a fost ștearsă.Sub acest titlu s-a desfășurat a IV-a ediție a Festivalului de colinde, organizat de Protopopiatul Ortodox Târgu Mureș în colaborare cu Jandarmeria Târgu Mureș şi Asociația Culturală „Pe Mureș și pe Târnavă”. Gazdă în acest an a fost Catedrala Mică unde slujesc preoții Mihail Pop şi Călin Budai.

Deschidere acestui ,,maraton” de colinde a fost făcută de corala „Laudate Dominum” a Protopopiatului Târgu Mureș, urmați de Ciprian şi Mihaela Istrate alături de jandarmii mureşeni, Grupul vocal „Cununița” al Parohiei ortodoxe Sfânta Ana din Târgu Mureș, Grupurile de colindători din Sângeorgiul de Mureș şi Voiniceni, Grupul vocal Maris din Târgu Mureș şi Corul copiilor de la „Palatul Copiilor” din Târgu Mureș.

Prin glasurile angelice ale participanților, colindători de toate vârstele din cuprinsul Protopopiatului Târgu Mureș, s-au deschis Porțile Raiului şi inimile mulțimii prezente Duminică după masă în Catedrala Mică. Ce poate fi mai frumos decât a ne pregăti ieslea sufletească prin a colinda şi a asculta colinde în această perioadă dinaintea Nasterii Domnului.

Şi de această dată eforturile organizatorilor coordonați de părintele protopop Olimpiu Zăhan şi preoții din cor, au adus bucurie mare şi au fost răsplătite de aplauzele publicului şi de aprecierile multora.

Preot Horațiu SitaImaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.

Share