Activităţi cu tinerii în Protopopiatul Sebeş

Imaginea a fost ștearsă.Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, Grupul de inițiativă pentru tineret „Pur și simplu tânăr” din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Sebeș, a organizat sâmbătă, 10.07.2017 sub egida „Tabără de o zi la Balomir” o serie de activități socio-educative pe tema Prietenii bune, prietenii ne-bune, întâlnire la care au participat peste 100 de tineri din parohiile Balomir, Petrești II, Săliștea, Ungurei, Vinerea II, Vințu de Jos I, Vințu de Jos II precum și de la mai multe parohii din orașul Sebeș.

Ziua a debutat cu rostirea unei rugăciuni și intonarea imnului național. A urmat un atelier de discuții libere și jocuri sportive menite sa clarifice în mintea și sufletul participanților cadrele de desfășurare în care o prietenie poate fi numită bună sau poate fi numită ne-bună, iar în încheiere participanții au fost răsplătiți cu premii simbolice.

Evenimentul a fost coordonat de preotul Nicolae Dan, paroh la Parohia Ortodoxă Balomir asistat de credincioși ai parohiei, dar și de preoții localităților mai sus menționate.

A consemnat: pr. Mihai CordeaImaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.

Share