Cenaclul "Lumină lină" în concert la Senereuș

În duminica a VI-a după Rusalii, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în Parohia Ortodoxă Română Senereuș, din cadrul Protopopiatului Sighișoara, a avut loc un concert religios-patriotic de excepție, comunitatea senereușeană avându-i ca oaspeți de seamă pe membrii Cenaclului Lumina Lină, grup condus cu mult devotament de către părintele Cătălin Dumitrean. Aceștia au răspuns pozitiv invitației părintelui paroh Caraș Ștefan-Gabriel, astfel aducând o mare bucurie credincioșilor ce au asistat și participat activ la concertul susținut în biserica parohială. Concertul a început la ora 17.00, iar timp de trei ore, atât cei mici cât și cei mai vârstnici au cântat împreună cu membrii cenaclului, cântece care au pătruns în adâncul sufletului fiecăruia. Printre membrii remarcanți s-a numărat şi părintele Doru Gheaja, care datorită vocii sale impresionante a provocat emoţii puternice credincioșilor, invintându-i să cânte la unison.
Printre invitații părintelui paroh Caraș Ștefan-Gabriel s-au numărat părintele Pop Ionel de la Parohia Agristeu, părintele Nilca Petru Bogdan de la Parohia Coroi și părintele Man Valer, pensionar și îmbisericit în Parohia Senereuș.
Dupa concertul de neuitat, membrii cenaclului, preoții și cei prezenţi au fost invitați la o agapă la o agapă frăţească.
Preot paroh
Caraș Ștefan-Gabriel
Share