Selecția beneficiarilor serviciilor acordate în comunitate de către Centrul social „Sfântul Meletie” din Alba Iulia

„Centrul de servicii acordate în comunitate, «Sfântul Meletie» Alba Iulia – Centru de zi pentru persoane cu handicap” selectează persoane care să beneficieze de serviciile oferite de specialiștii așezământului social. Potrivit reprezentanţilor centrului de zi, pot beneficia de aceste servicii persoane încadrate într-unul din tipurile de handicap: fizic, somatic, auditiv, surdocecitate, asociat (grad ușor, mediu și accentuat, grav), cât și mintal și neuropsihic (grad ușor, mediu și accentuat), cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, din judeţul Alba.
„Centrul de servicii acordate în comunitate «Sfântul Meletie» Alba Iulia – Centru de zi pentru persoane cu handicap” oferă gratuit beneficiarilor servicii de recuperare/reabilitare funcţională: consiliere psihologică, ergoterapie şi kinetoterapie, precum şi servicii de integrare/reintegrare socială: asistenţă socială, informare şi orientare profesională, mediere în muncă, activități recreative, sportive și de loisir. Persoanele interesate se pot adresa Centrului de zi pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” Alba Iulia, situat pe strada B.P. Hașdeu, nr. 15A.
„Centrul de servicii acordate în comunitate «Sfântul Meletie» Alba Iulia – Centru de zi pentru persoane cu handicap” a fost înfiinţat în anul 2008 şi funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia prin Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.
Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Alba Iulia
Share