Activitate recreativă dedicată copiilor, la Ocna Mureș

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Ocna Mureș, prin Așezământul social „Sfântul Mucenic Ciprian”, organizează sâmbătă, 13 aprilie, o activitate recreativă dedicată copiilor. Acțiunea, intitulată „Veniți, copii, e primăvară”, se va desfășura în centrul orașului Ocna Mureș, în intervalul orar 10.00-12.00, când vor avea loc jocuri interactive, desene pe asfalt, ștafetă și un concurs de biciclete. De la acest eveniment nu vor lipsi mascotele Mickey, Minnie și Donald.
Referitor la acest eveniment, domnul Ciprian Orga, coordonatorul Așezământului social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș, a declarat următoarele: „Scopul activităților noastre de mâine (n.n. sâmbătă) îl reprezintă dezvoltarea unor aptitudini speciale, antrenarea copiilor în activități cât mai variate și bogate în conținut, facilitarea integrării în mediul școlar sau fructificarea talentelor personale. Sperăm ca prin activitățile de mâine (n.n. sâmbătă) să primim feed-back-ul așteptat, atât de mine ca organizator, cât și de cadrele didactice implicate în proiect”.
Activitatea este organizată în parteneriat cu Primăria orașului Ocna Mureș, Poliția orașului Ocna Mureș, Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș, Școala Gimnazială „Lucian Blaga” din localitate, Asociația „Pro copilăria” din Ocna Mureș și Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă.
Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Alba Iulia
Share